Denediklerimden Tavsiye Ettiklerim :
- Balık Şinitzel
(Şinitzel : Bulundugunuz yere ve tercihlere gore tavuk, dana veya domuz etininin galeta unu ile kizartilmasi sonucu olusan guzellige tereyagi ve limon ilave edilerek elde edilen yemek. avusturya 'da yendigi takdirde domuz eti olmasi kacinilmaz olup, mukemmel bir tadi vardir.)
Ortalama bir porsiyonda gelen tabakta şinitzelin yanı sıra patates salatası ve fesleğen sosu eşlikçi olarak tercih edilmiş. Şinitzelin kıtırlığı ve balığın lezzeti de üst seviyede. Tat olarak tavuk şinitzelden farklı olmayan bu yemeğin öğlen yemeği olarak tercih edilmesini tavsiye ederim. Hafif ama lezzetlidir.
- Köri Soslu Fırınlanmış Köy Tavuğu :
Köy tavuğu kullanıldığı için gönül rahatlığıyla tüketilebilecek bir yemektir. Tavuk yumuşacık bir dokuda pişiriliyor. Bu yüzden de olumlu sonuçlar veriyor. Tavuğun lezzeti ve köri sosu ile uyumu damaklara şenlik bir tat ortaya çıkarıyor. Doyurucu bir tabaktır, öğlen yemeği olarak tüketilmesini tavsiye ederim. Eşlikçi olarak da buharda pişirilmiş basmati pilavı tercih edilmiş. Şefin yerinde olsaydım taze bir garnitür de eklemek isterdim.
Eksiler :
-Servis oldukça yavaş.
-Fiyatlar normalin üstünde fakat yine de biraz uçuk denebilir.
-"Mantarlı Bonfile" de denediklerim arasında fakat sos ve aroma eksikliği etin lezzetinin üstünü tamamıyla kapıyor ve bu tabağı sıradanlığa itiyor.
Posted via Blogaway
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder